Meuris XL, Arno en Tamino vullen affiche Genk on stage aan

Meuris XL, Arno en Tamino vullen affiche Genk on stage aan

De Main Stage wordt afgesloten op zaterdag 24 juni door Meuris XL. Het belooft een bijzondere greatest hits-set te worden waarbij Stijn Meuris bijgestaan zal worden door een aantal gasten. Wie dat worden, blijft een verrassing. Naast zijn bekende nummers, brengt Meuris ook zijn nieuw album ‘Vigilant’ mee. Eerder op die dag maakt eeuwige enfant terrible Arno de Main Stage onveilig. Na 32 studioalbums blijft Arno nog steeds een relevante speler in de Belgische muziekwereld. Dat zal hij opnieuw bewijzen met een set waarbij de tegendraadse hits van weleer mogen matchen met nieuwe songs zoals ‘I’m Just An Old Motherfucker’.

Beklijvende rillingen met Tamino op Factor J
Zondag 25 juni staat één van dé artiesten van het moment op Factor J. Tamino treedt aan als één van de blikvangers. Nadat hij werd opgepikt door De Nieuwe Lichting gaat het pijlsnel voor deze singer-songwriter. Single ‘Habibi’ is niet weg te slaan van de radio. Wordt ongetwijfeld een mooi moment op Genk on stage.

Noise, psychedelica en goudeerlijke rock op Factor J²
Factor J vult de line-up aan met een allegaartje aan gitaren. Op zaterdag mag Kapitan Korsakov Factor J² headlinen met een ziedende live set. Het drietal uit Gent staat bekend om zijn wilde concerten en dat zal op Genk on stage niet anders zijn.

Jacle Bow en Wooly Mammoths zorgen dan weer voor wat zachtere gitaarklanken. Jacle Bow doet dat met goudeerlijke rock waarvan single ‘Lucky’ meermaals de radiozenders inpalmde. De psychedelica van het Limburgse Wooly Mammoths mag Factor J² openen. Single ‘Water slide’ werd eerder opgepikt door Studio Brussel.