AVESTA MUSIC GROUP

Avesta Music Group is een entertainmentbedrijf dat zich focust op het ondersteunen en ontwikkelen van getalenteerde artiesten. Ze worden bijgestaan van het idee tot de release van hun projecten. Onze missie is om onbekende, getalenteerde artiesten te ontdekken, ondersteunen en ontwikkelen tot ‘the artists of the future’. Door het behoud van de rechten van de artiest en de vrijheid die men wil in zijn of haar kunst.

Kidkidguappo : Kidkidguappo is geboren in Sittard en een aantal jaren geleden begon hij muziek te maken. Al snel merkte hij dat het iets voor hem was en  dat hij hiermee zijn famillie kon helpen.

Ciano: Ciano is de 21-jarige artiest geboren in Paramaribo Suriname en woont momenteel in Genk. Hij begon te rappen uit verveling en begon het al snel leuk te vinden waardoor het belangrijker werd voor hem.

West & Deo : West & Deo zijn het eerste duo bij Avesta Music Group. West is 18 jaar en geboren in Dordrecht en Deo is 17 jaar en geboren in Paramaribo Suriname. Zij begonnen op een jonge leeftijd als grap met muziek, maar na een tijdje begon het een meerwaarde te krijgen in hun leven.

Greanz on the beat: Greanz is een 18-jarige producer en artiest geboren in Almere. Hij begon met beats te maken omdat hij zijn potentieel erin zag.

Denna: Denna is 17 jaar en geboren in Paramaribo Suriname. Naast zijn eigen tracks produceert hij ook voor zijn collega’s. Hij wilt met zijn muziek mensen motiveren.

Hosted by VILLA BASTA

Arena
za 29 juni 15:30 - 16:00

Genres: Hiphop

Vergelijkbare artiesten

VANDALEN

PAND
zo 30 juni 20:45 - 22:30

DJ FREDERICO

Casa De Koktèl
zo 30 juni 22:00 - 00:00

MR PHONKY

Casa De Koktèl
vr 28 juni 22:00 - 23:00

KESTIFIED

PAND
zo 30 juni 22:30 - 00:00

GOEIE JONGENS

FACTOR J
za 29 juni 22:30 - 00:00

Toon meer Hiphop