Belly Hole Freak

De achtergrond van Belly Hole Freak zinkt in de meest landelijke, rauwe en vuile blues.

Een instinctief en visceraal geluid verrijkt met verschillende kleuren, ritmes en schakeringen van boogie, rhythm'n'blues, country, bluegrass, vermengd met een meer Hard Blues Rock geluid, live shows spelend met veel energie en duidelijke Rock'n'Roll attitude .

Onder de referentie artiesten zijn er Howlin Wolf, Captain Beefheart, Robert Jhonson, Tom Waits en bands als Cream, Allman Brothers, Creedence Clearwater Revival, Cactus, The Bluesbreakers om er maar een paar te noemen. Energie, introspectief onderzoek, onbewustzijn en spiritualiteit, behoren tot de belangrijkste inspiratiebronnen, een kanaal van surrealistische communicatie, een vrije taal, soms met behulp van verzonnen woorden, maar met zo'n concrete betekenis gegeven door een zeer expressieve interpretatie. Dit is voor Belly Hole Freak, de manier om de BLUES te voelen en te leven, de manier om de vorm te doorbreken, met volledige vrijheid, om stem te geven aan de ziel.

BHF is Massimiliano "Belly" op gitaar, stem, handgemaakte footboard stomp, Hi Hat, cymbalen, Cowbell tamboerijn, Kazoo, enkelbanden. Alle instrumenten worden gelijktijdig bespeeld in zijn one-man shows

Gencker podium
zo 26 juni 19:30 - 21:30