$hirak

$hirak begon al op 14-jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest populaire producers van Nederland.

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer ‘Dat Doen We Niet Meer’ van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer ‘Drank & Drugs’ werd de hit van het album. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, ‘Jungle’ van Broederliefde en vorig jaar scoorde hij nog een zomerhit met SBMG, Lil Kleine, Boef & Ronnie Flex genaamd ‘Miljonair’. 

Met een succesvol repertoire als producer voor andere artiesten, werkt $hirak hard aan releases onder zijn eigen naam. Na succesvolle releases als ‘Miljonair’ en ‘My Money’, zullen er meer singles volgen met grote featurings. Als DJ is $hirak net zo gevarieerd als producer. Verwacht een eclectische set van tropische beats, eigen bekend werk, maar ook teasers van tracks die nog uit zullen komen.

Hete kolen
zo 26 juni 22:00 - 22:50