JAMILO MILOGRO

Jamilo Milogro trad onlangs uit de anonimiteit om zijn eerste singles aan de wereld voor te stellen. Jamilo zingt in het Nederlands, maar niks garandeert dat hij dat zal blijven doen. Hij zingt o.a. over feestjes, verkiezingen, de liefde en over tijd terwijl hij zichzelf begeleidt op gitaar of accordeon.

Jamilo Milogro voelt zich wereldburger. Een deel van zijn jeugd bracht hij door in de schaduw van een mijn, ergens tussen Waterschei en Bokrijk. Hij trok als gastarbeider naar Antwerpen en werd uitgezonden naar verschillende continenten. In BrazilieĢˆ hield hij een tijdje halt, tot hij kon dromen in het Portugees. Fluitend fietste hij 100 dagen lang door Groot-BrittannieĢˆ. In Parijs herontdekte hij de charmerende krachten van zijn accordeons. Deze uitspraak typeert hem: “De accordeon en de fiets zijn volgens mij de twee beste uitvindingen die de mensheid tot nog toe heeft voortgebracht.”

Omdat zijn muziek pas echt tot leven komt op een podium, wil Jamilo zoveel mogelijk optreden met zijn fijne begeleidingsband. Hij is en blijft ook accordeonist bij La Murga Armada, de kosmopolitische liveband rond Enrique ‘Kike’ Noviello. Met zijn eeuwige glimlach, guitige humor en catchy frasen verovert Jamilo Milogro vele harten. Jamilo brengt uptempo popmuziek die je doet dansen en stilstaan.

Stationsstraat
za 29 juni 22:00 - 23:00