MICHAEL MIDNIGHT

Toen Ed & Kim vaarwel zeiden tegen het Belgische nachtleven dat ze jaren domineerden, besloot Kim zich volledig te focussen op zijn solo alterego 'Michael Midnight'. Als echte nachtwolf is dit een naam die op zijn lijf geschreven staat... Want uiteindelijk beginnen de beste dingen in het leven pas na 12 uur.

Na twee decennia platen draaien, verkreeg Kim een welgekende, stabiele reputatie als drijvende kracht achter verschillende feestconcepten, de nationale radioshow, Switch, op Studio Brussel en verscheen hij ontelbare keren op verschillende, grote, Belgische muziekevents.

Geen enkele artiest speelde meer dan hij op het Belgische Grand Cru-festival Pukkelpop. Sinds 2015 is hij hier ook dancemuziek-booker. Wat je absoluut kunt horen in zijn DJ-sets. Hij is ook een vaste gast op de legendarische 10 Days Off indoor-avonden in Gent, Laundry Day, Rock Werchter, Extrema Outdoor, Dour, Lokerse Feesten, Les Ardentes, Best Kept Secret en Tomorrowland.

Muziekwijs is zijn merk veelzijdig. Michael Midnight neemt je mee langs gespierde maar toch funky nachtelijke reizen. Denk aan de house-, electro- en technostichting van zijn Ed & Kim-dagen, aangevuld met rap, Britse bas, hiphop, alles wat urban is en nog veel meer. De man weet perfect hoe hij zijn publiek moet opwarmen en uiteindelijk de vloer kan vernietigen.

Grote markt
zo 30 juni 22:00 - 00:00

Genres: Pop, Dance

Vergelijkbare artiesten

GUNTHER D

Arena
zo 30 juni 23:00 - 00:00

FORCE

Arena
zo 30 juni 17:00 - 17:30

EMMA BALE

MAIN STAGE
za 29 juni 19:45 - 21:15

SEM THOMASSON

Casa De Koktèl
za 29 juni 22:30 - 01:00

Toon meer Pop

Toon meer Dance