TESSA DIXSON

Verankerd in alternatieve pop en met integratie van verschillende genres, blijft Tessa haar muzikale en visuele stijl ontwikkelen met haar nieuwe single Ignited. Na het winnen van "De Nieuwe Lichting" op de Belgische Radio "Studio Brussel" met haar laatste single Beautiful Pain, is ze terug met Ignited: 'Ignited' omvat de fijne lijn tussen je eigen weg gaan maar nog steeds willen blijven .

" Deze dualiteiten komen vaak voor in mijn liedjes, gewoon omdat onze emoties zo werken. Je hart zegt ja, maar je geest zegt nee. Het lied ademt op zichzelf en laat een vuur ontbranden bij iedereen die moet worden ontstoken. "

Terwijl Tessa haar tijd neemt in het perfectioneren van een live-optreden en een gedistingeerde artistieke richting, wordt ze langzaamaan de meest opwindende popact in België. Met een handjevol ontroerende singles onder haar riem, zoals "Prayer", "Beautiful Pain", "Crystal Waters" en "Falling", bereidt ze haar album voor en maakt 2020 absoluut het jaar van Tessa Dixson te worden.

Met haar donkere, dansbare popmuziek die ze brengt met een vrolijke vibe zal ze de Main Stage op zaterdag 29 juni zeker aan het dansen kunnen brengen.

MAIN STAGE
za 29 juni 18:00 - 19:00

Genres: Pop, Electronica

Vergelijkbare artiesten

ONCE

Arena
zo 30 juni 16:00 - 16:30

LASTON & GEO

PAND
vr 28 juni 01:00 - 03:00

INE

MAIN STAGE
vr 28 juni 19:40 - 20:20

RADS SOUNDSYSTEM

Grote markt
zo 30 juni 20:00 - 22:00

Toon meer Pop

Toon meer Electronica