Tomic & Dfrenzz

Vanaf zijn 16e kocht Tomic zijn eerste platen in de alom gekende platenwinkel MVC te hasselt. Na veel thuis te hebben gedraaid volgden lokale fuiven en na voldoende zelfvertrouwen te hebben, nam hij in 2003 deel aan Topradio's dj contest in het Karrewiel, met een eerste plaats als resultaat. Daarna volgde nog een 5e plaats bij de barabar dj contest en een 2e plaats bij de dj contest van Tropicana waar de finale doorging in discotheek Lazzurra. 
Het ontmoeten van de juiste mensen zorgde ervoor dat hij in 2005 elke vrijdag een vaste waarde werd in discotheek Groovy-tunes te Hasselt. Enkele jaren later werd hij ook resident in discotheek The Factory in Bree,  waar hij elke zaterdag samen met de andere dj's van Groovy-tunes te horen was. Beachland, Main-day, La boum, Belvista, Gizmo, Secret garden, Floorfiller outdoor, Eden, Forty-five, La Rocca enz... zijn enkele plaatsen waar Tomic zijn groove plaatjes heeft mogen spelen.

Dfrenzz ,aka Tom Vrancken, is een Dj afkomstig van het hartje in Limburg, Hoeselt. Al sinds jonge leftijd kwam hij vaak in aanmerking met muziek. Met de komst van new-beat, wist hij dar eletktonische muziek zijn ding was. Na veel experimenteren en investeren besloot Dfrenzz toch om zich volledig toe te leggen op zijn job waardoor muziek naar de achtergrond schoof. Maar na veel contacten te leggen en Dj Joris te ontmoeten nam Dfrenzz de draad terug op. Sindsdien draaide Dfrenzz op locaties zoals Cube, Mondial, Nightlife, ... In 2005 nam hij deel aan Groovy Tunes waarmee hij 2 jaar wekelijks zijn muziek kon draaien.

Dfrenzz = the right music @ the right moment @ the right place !

Club
zo 25 juni 23:00 - 00:00