De eerste namen van Genk on stage 2019

De eerste namen van Genk on stage 2019

Het gratis stadsfestival Genk on stage pakt dit jaar uit met één van de populairste Vlaamse artiesten: Stan Van Samang. Ook de funkgroep Al McKay’s EARTH, WIND & FIRE Experience wordt aan de affiche van de Main Stage toegevoegd. Genk on stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni.

Vlaamse top artiest op vrijdag
Stan Van Samang
is zonder twijfel één van de best verkochte en meest gedraaide Belgische artiesten. Hij behaalde de MIA voor hit van het jaar, dé radio 2 zomerhit, ultratop-records, gouden platinum awards, enz...  Deze zomer zoekt hij opnieuw het podium van de festivals op. Eén van zijn eerste haltes zal de Main Stage van Genk on stage zijn op vrijdag 28 juni.

Internationale funk
Genk on stage pakt uit met het beste van de iconische groep Earth, Wind & Fire. De Al McKay’s EARTH, WIND & FIRE Experience brengt hit na hit van de legendarische funkgroep uit de jaren ’70 en houdt zo de erfenis van deze Amerikaanse funkmuziek springlevend. Wereldhits zoals ‘Boogie Wonderland’ en ‘September’ zullen op 30 juni zeker passeren in Genk.

Gekoppelde media