De grootste fans van Laura Tesoro!

De grootste fans van Laura Tesoro!

Anthony & Anneke : 'Wij vinden al haar nummers goed'

 

Met veel enthousiasme zeggen Anthony en Anneke dat ze graag wachten op hun idool, Laura Tesoro. Het koppel stond zelfs al een uur op voorhand klaar om het beste plekje te bemachtigen. Ze willen het koste wat het kost op de eerste rij staan om een glimp van Laura op te vangen. Wat ze het meest bewonderen aan hun idool, is dat Laura ondanks haar bekendheid, toch altijd “simpel en gewoon” is gebleven. 

 

Ella (12) & June (9) : 'We hebben haar gisteren nog gezien op Pennenzakkenrock en nu staan we hier aan te schuiven, speciaal voor Laura’

 

Beiden zijn het erover eens dat “Up” veruit haar beste liedje is. De meisjes hebben al meerdere optredens van Laura meegemaakt. Trots vertellen ze dat ze zelfs met Laura op de foto staan. Het duo heeft Laura gisteren nog gezien op Pennenzakkenrock, ze kunnen maar geen genoeg krijgen van hun idool. 

 

Wendy & Jenthe (10 maanden) : 'We houden van haar liedjes, maar ook van haar persoonlijkheid'

Zelfs de jongste fan van Laura Tesoro is al lang aan het wachten om haar grootste idool te zien. De liedjes, maar ook Laura’s persoonlijkheid spreken mama Wendy aan.  Al glunderend vertelt ze dat ze Laura zelfs ooit eens heeft ontmoet. 'What's the pressure' is hun persoonlijke favoriet. Het is dan ook niet de eerste keer dat ze Laura live zien, zelfs niet voor baby Jenthe.

Door Elanur Katoglu & Marjolein Petit