GEZOCHT : Reporters voor Genk on stage 2019!

GEZOCHT : Reporters voor Genk on stage 2019!

Is het jouw droom om eens mee te draaien op een echte festivalredactie? Ben je een geboren concertfotograaf? Heb je een vlotte pen? Of ben je een echte videofreak? Genk on stage kan jouw droom waarmaken. We zijn op zoek naar jonge, enthousiaste reporters om online verslag uit te brengen van het festival.

WAT IS DAT, DE REPORTERS?

Je kan je inschrijven als festivalreporter. Dat wil zeggen: online verslag uitbrengen tijdens Genk on stage. Dat kan met foto's, facebookposts, een rock 'n roll interview, een snapchatverhaal, een timelapse-filmpje en ga zo maar door. Na jouw inschrijving maakt een professionele jury een selectie van de beste kandidaten. Ben je geselecteerd? Dan mag je deelnemen aan workshops die door StampMedia worden gegeven. Tijdens het festival zal je reporter zijn van Genk on stage en samen met andere jongeren onze website en social media voeden.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Een doorgedreven workshop rock 'n roll writing, video, fotografie of social media door Villa Basta. En uiteraard: een onvergetelijke festivalervaring als reporter achter de schermen van Genk on stage. Een kans om unieke ervaringen op te doen en wie weet... je carrière in de media te lanceren!

HOE INSCHRIJVEN?

Ben je tussen 16 en 25 en kan jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving? Dan kan je je tot en met 20 april aanmelden via reporters@genkonstage.be. Vergeet de volgende zaken zeker niet te vermelden:

  • een korte motivatie
  • je leeftijd
  • je studies of job
  • je contactgegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer)

 

VEEL SUCCES!