Lil Kleine, Sevn Alias en TheColorGrey reppen zich naar Genk on stage 2018

Lil Kleine, Sevn Alias en TheColorGrey reppen zich naar Genk on stage 2018

Genk on stage 2018 pakt vandaag uit met drie hiphop-namen voor het festival. Lil Kleine springt daarbij in het oog als dé headliner van het jongerenpodium Factor J. De enorm populaire rapper van hits als ‘Krantenwijk’ en ‘Alleen’ krijgt gezelschap van sterke namen zoals Sevn Alias en TheColorGrey. Het festival maakte eerder al headliner Clouseau bekend.

Het gratis stadsfestival Genk on stage ontvangt drie populaire hiphop-acts. Lil Kleine staat op zondag 24 juni als absolute headliner op het Factor J-podium. De rapper uit Amsterdam scoorde in 2015 samen met zijn kompaan Ronnie Flex een gigantische hit met ‘Drank & Drugs’. Zijn tweede soloalbum ‘Alleen’ is de bevestiging op zijn definitieve doorbraak en bevat de monsterhits ‘Alleen’ en ‘Krantenwijk’. In april staat Lil Kleine twee keer in de Lotto Arena. Schepen Anniek Nagels: “Voor zijn optreden op ons Factor J – podium neemt Lil Kleine een hele live band mee. Niet te missen voor de talrijke hiphopfans uit Genk en omstreken!”

Opzwepend én smooth

De zondag van Factor J wordt verder aangevuld met de opzwepende Nederlandstalige hiphop van Sevn Alias. De rapper brak in België definitief door met zijn hit ‘Patsergedrag’.

TheColorGrey staat zaterdag 23 juni op Factor J. De Antwerpse MC komt naar Genk on stage met een straffe live band en komt er zijn zwoele hiphop-songs zoals ‘You Got To Show Me’ en ‘On & On’ brengen.

Aftellen

Intussen werkt Genk on stage hard verder aan een gevarieerde affiche, aldus schepen Lotte Trippaers: “Ons stadsfestival staat erom bekend topnamen uit binnen- en buitenland te programmeren, met daarnaast ruim plaats voor talent van hier. Eerder kondigden Koen en Kris Wouters al aan dat ze Genk on stage op zondag afsluiten op de Main stage. Wij tellen nu al af!”

Meer info

Genk on stage 2018 vindt plaats op 22, 23 en 24 juni in Genk-centrum en is helemaal gratis. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

Artiest(en)

LIL KLEINE LIVE

FACTOR J
zo 24 juni 21:40 - 22:40

SEVN ALIAS

FACTOR J
zo 24 juni 20:15 - 21:00

THECOLORGREY

FACTOR J
za 23 juni 19:35 - 20:25