An unrecognizable techno experience met stagehost BLURRD

An unrecognizable techno experience met stagehost BLURRD

BLURRD wordt beschreven als 'an unrecognizable techno experience'. Maak je klaar voor de grootste rave van Genk On Stage op zaterdag 29 juni op EFFORT. Wie al naar de feestjes van BLURRD is geweest in Hasselt, weet wat hen te wachten staat.

Myrthe Hoessels: Een gepassioneerde hardtechno DJ uit Maastricht, wiens grootste passie in de muziek ligt. Binnen de ravescene heeft hij zijn thuis gevonden, een plek waar hij volledig kan opgaan.

LEXI: Een jonge ambitieuze DJ uit Antwerpen. Ze staat bekend om haar energieke sets met krachtige kicks en zware bassen, die een sensatie van pure euforie en woede creëren.

FØSS: Maarten Fossey, beter bekend als FØSS , is een opkomend Antwerpse Hard Techno/Dance DJ en producer. Zijn krachtige beats en unieke stijl hebben hem al naar gerenommeerde clubs en evenementen in België en Nederland gebracht.

Myu:sa: Maakt deel uit van het jonge Antwerpse collectief burenhinder, een vrouwelijk kunst- en ravecollectief dat streeft naar een netwerk voor lokale vrouwelijke artiesten.

Franky-B: Altijd een unieke producer geweest met zijn eigen karakteristieke geluid. Dit weerklinkt door in zijn sets, waarin hij een krachtige en stuiterende ervaring levert op een snel niveau (ongeveer 155 BPM).

Mis deze sensationele avond niet!