Building bridges between city and cité!

Building bridges between city and cité!

Op vrijdag 28 juni brengt stagehost Soirée Cité opnieuw leven in de brouwerij met een grensverleggend feest! Na eerdere succesvolle bijeenkomsten in Jeugdhuis Effort, verhuist het spektakel dit keer naar Genk On Stage. Met een line-up vol talent en diversiteit belooft het een avond te worden om niet te missen.

Laat je meeslepen door de elektronische vibes van Spof, de 16-jarige DJ uit Hasselt, die je op een avontuurlijke reis door house, trance en techno neemt. Ook Tchaow, de allround DJ die elke dansvloer doet ontvlammen met zijn recente remix van "Gooi die Gasolina", zal aanwezig zijn. 

Maar dat is nog niet alles! Maak kennis met Manz, de 23-jarige sensatie die al indruk maakte op grote podia zoals Rock Werchter's The Hive met haar eclectische mix van trance, house en hard groove. Vergeet zeker niet te dansen op de energieke mix van genres van Cedric Godfroid, beter bekend als 'Prinsezy', die zijn HipHop roots toevoegt aan zijn dynamische sets.

En alsof dat nog niet genoeg is, maken ook Mass Medium/Club Caviar hun comeback in de DJ-scene, met een mix van hard house classics en nieuwe tracks die zowel de oudere als jongere generatie clubbers aanspreekt. Dit alles dankzij het initiatief van Prinsezy, die samen met DJ Jewels sinds oktober 2022 het nachtleven in Genk nieuw leven inblaast met Soirée Cité. Mis deze bruisende avond vol muzikale verrassingen niet!