• 23
  jun
  Ruben en Birgit zijn SUPERFANS van Bart Peeters
  Een heuse mensenmassa staat Bart Peeters op te wachten voor de Main Stage. Ook trouwe fans Rubel Stals (20) en Birgit Tureluren (20) staan vol ongeduld te wachten.

  Lees meer

 • 22
  jun
  Genk on stage opent met 20.000 festivalgangers
  De eerste avond van het driedaagse stadsfestival is goed begonnen. Om 21.30 uur stond het Stadsplein al afgeladen vol voor De Kreuners. Ook de andere podia kwamen rond die tijd op gang, waardoor de organisatie verwacht tegen het einde van de avond zo'n 20.000 festivalgangers verwelkomd te hebben.

  Lees meer

 • 22
  jun
  De waarheid van De Kreuners
  Op vrijdagavond stonden de Kreuners voor een volzet Stadsplein op Genk on stage. Onze reporter sprak met Walter Grootaers en Ben Crabbé, legde hun enkele dilemma's voor, en controleerde het waarheidsgehalte van een aantal hardnekkige roddels. Staat Ben Crabbé 'Blokken' nu echt op een verhoogte te presenteren?

  Lees meer

 • 22
  jun
  Jimmy en Stefaan zijn SUPERFANS van De Kreuners
  'De Kreuners zijn voor mij puur jeugdsentiment', zegt Jimmy Vos (44). Samen met Stefaan staat hij helemaal vooraan om hun idolen weer live te zien.

  Lees meer

 • 22
  jun
  Vroege vogels op Genk on stage
  Vrijdag 22 juni: tijd voor een nieuwe editie van het populaire Genkse stadsfestival. Onze reporter Brian ging op zoek naar de vroegste aanwezigen en ontdekte onderweg de verstopte biervoorraad van Genk on stage, en zag zowaar even de kans om zelf DJ te spelen.

  Lees meer

 • 22
  jun
  Amber is SUPERFAN van Nielson
  Het marktplein voor de Main Stage op Genk on stage is nog leeg, maar Amber Fillée (18) zit al op haar krukje te wachten voor de eerste artiest, Nielson. 'Zo ben ik zeker van mijn plaats op de eerste rij,' zegt ze.

  Lees meer

 • 22
  jun
  Wij zijn klaar voor #GOS18!
  Genk on stage is klaar voor de zestiende editie van het festival!

  Lees meer

 • 15
  jun
  IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
  Nog één week te gaan...

  Lees meer

Met dank aan onze vrienden:

Festivalplan