• 04
  mei
  Bart Peeters
  In 2020 stond hij normaal al op Genk On Stage maar het mocht toen helaas niet zijn…. Maar wij hebben goed nieuws, want Bart Peeters en zijn Ideale Mannen hebben zot veel goesting.

  Lees meer

 • 04
  mei
  De Jeugd Van Tegenwoordig
  Nederlandse rapband ‘De Jeugd Van Tegenwoordig’ performt in 2022 op Genk On Stage!

  Lees meer

 • 04
  mei
  Mula B
  (T)rapper Mula B, oftewel dè meester plusser, heeft al een mooi aantal hits op zijn naam staan, en is nog lang niet te stoppen. Je kent hem al of hebt hem waarschijnlijk al vaker zien passeren.

  Lees meer

 • 04
  mei
  Amber Broos
  Amber Broos is een jonge DJ uit Leuven met een ware passie voor muziek. Als resident voor Studio Brussel laat ze haar publiek vergeten dat ze nog maar negentien is. Haar stijl is uniek: een combinatie van house, club en techno meesterlijk gemixt en afgestemd op het publiek.

  Lees meer

 • 04
  mei
  Amotik
  Amotik bekend door zijn unieke stijl van hypnotische/atmosferische techno met een meedogenloze, rauwe ondertoon.

  Lees meer

 • 04
  mei
  Ashafar
  Op ons festival mag Nederlandse hiphop-scene niet ontbreken. Het is Ashafar (zijn echte naam Zakaria) dat Genk On Stage hiervan zal voorzien. In 2017 bracht hij zijn debuut-EP genaamd ‘Aanslag’. In deze tijd kenmerkte Ashafar zich door zijn verassende flow in combinatie met gevatte woordspelingen.

  Lees meer

 • 04
  mei
  Bibi Seck
  Bibi Seck is een 21-jarige DJ Afkomstig uit Antwerpen.Met haar energieke sets staat ze erom bekend elke zaal plat te spelen. Ze staat bekend om Haar kenmerkend haar, gedurfde stijl en zorgvuldig samengesteld track selectie.

  Lees meer

 • 04
  mei
  Discobar Galaxie
  De space opera begint in de jaren 90, wanneer de Leuvense vrienden Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat besluiten om de uitgaanswereld te verbeteren. Het verhaal komt pas echt op gang als dit heroïsch collectief de nationale ether mag inpalmen met hun instant legendarische Studio Brussel-radiow shows. Het is de start van een intergalactische trip door het vaderland.

  Lees meer

Met dank aan onze vrienden: