Bobbi Lu

Zou jij jezelf meer dan 4 jaar lang uithongeren als een daad van protest tegen de uitvinding van de smartphone? Klinkt ongelofelijk stom, toch? En dus liet de Britse Lucy Ryan dat deel van zichzelf liever achter om de plas naar België over te steken, de liefde achterna, het tegenovergestelde van wat ze thuis had nagejaagd.

Dat was tien jaar geleden. Het afgelopen jaar stond ze als Bobbi Lu op het podium, in het voorprogramma van artiesten als Sylvie Kreusch, Eefje de Visser en The Haunted Youth voor hun uitverkochte show in de AB. Het grote gat dat nog gaapt in het verhaal, wordt misschien wel ingevuld door de muziek. Pianomelodieën verstrengelen met teksten die opborrelen uit dat gat. Diepe knisperende bassen. Invloeden van Radiohead tot FKA Twigs, Jeff Buckley, Caroline Polacheck. Kun je dit de blinde verwerking noemen van een tijd die bij het afval werd gegooid? Laten we het houden op recycleren.

Zet je schrap voor een heleboel spannende nieuwe muziek en shows, in binnen- en buitenland! Er komt ook een album aan, streefdatum 2024.

Effort
zo 30 juni 19:30 - 20:00