Jonas Dufrasne

Na tien jaar deel uitgemaakt te hebben van het DJ-duo Modus Operandi, lanceerde Jonas Dufrasne in 2019 zijn soloproject om meer individualiteit in zijn producties en mixes te brengen. Jonas, een DJ en producer uit België, staat bekend om zijn vrolijke vibes en melodische sound. In zijn producties en gastmixen combineert hij energie, diepte en emotie op een muzikale manier.

Hij host zijn eigen 'Artemis tapes' en de 'Jonas Dufrasne LIVE' serie, waarbij hij steeds unieke locaties zoekt. Jonas heeft releases op labels als Papaya en Wanderlust Music, en in 2024 startte hij zijn "As If" promo tour in België, met nieuwe muziek die uitkomt onder Alex Medina's label, Mumbai Records. Zijn tracks zijn opgepikt door Studio Brussel en hij was finalist bij de Extrema Outdoor DJ contest.

Jonas heeft opgetreden op grote evenementen als Pukkelpop, Secret Garden, en Ostend Beach, en is resident bij Café AprO Leuven, AFTRSUN Festival en BLOQ Events. Hij heeft ook zijn eigen label, Humming Bird Records, waar natuurlijke geluiden en ongebruikelijke instrumenten centraal staan.

Apéro Lokalle X Bloq Events
za 29 juni 20:30 - 22:00