Kim & Phil

Kim begon haar muzikale carrière op achttienjarige leeftijd als zangeres van de groep Skyband. In 1985 trad ze met Freddy Bierset en Tris op in het gezelschap First Bouquet, wat resulteerde in de LP "First Bouquet". Ze was te horen in verschillende radioprogramma’s van de BRT, zoals Sportkaffee, Luc Delaat, BRT2 aan zee, Limburg '86 en Te bed of niet te bed.

In 1986 bereikte Kim met de Limburgse ploeg de finale van de Baccarabeker in Middelkerke en won de prijs voor beste jong talent. Later dat jaar werkte ze samen met Corey Allen en Chick Corea in Los Angeles. Terug in Vlaanderen werkte ze samen met Radio 2 en trad als leadzangeres op bij de Nederlandse band Bluesette en later bij de Belgische formatie Toast.

Kim werkte met artiesten als Anita Meyer, Rob De Nijs, Benny Neyman, René Froger, Lee Towers, Albert West, Luc Steeno en Roundabout. In 1993 deed ze mee aan Eurosong met het nummer "Voor jou alleen". Ze heeft veel studio-ervaring als lead- en backing-vocaliste voor radio en TV, waaronder de jingle van "Kassa 4 Droge Voeding". Ze trad ook op met Rebecka Törnqvist voor VTM. Momenteel treedt Kim op met haar duo "Kim & Phil", waarbij ze zingt en gitaar speelt.

Hotel 't Hert
za 29 juni 19:00 - 22:00