Michael More

Resident @ Circle Club. , Ipanema Hasselt  , Moose Bar , Club Entourage , Versuz , Tomorrowland , Sportpaleis Antwerp 

Michael More lijkt geboren voor de muziek!

Op 16-jarige leeftijd maakte hij als dj de lokale fuiven in zijn woonplaats As al onveilig.

Twee jaar later werd hij opgepikt door Dockside (Hasselt) waar hij al gauw de eerste uren voor zijn rekening mocht nemen.

In 2002 ging hij aan de slag in dé feesttent van Borgloon nl. Mac Queen, eerst als lj en later als dj.

Tijdens de dj sets op de succesvolle No Stress Afterwork Party in Hasselt leerde hij in 2009 Wouter Das kennen, die groot potentieel in hem zag en zijn carrière in 2010 nieuw leven heeft ingeblazen.

Zo kwam hij als vaste resident terecht in Terrazza (Lommel) en Le Refuge (Hasselt).

Maar zijn ambitie was groter! 

In 2013 werd hij vaste dj van Limburgs hipste beach club Baouzza (Hasselt), waar hij dankzij zijn uniek mix talent van house, dance, deep house, progressive house, R&B, disco, ambiance, 80s en 90s classics de menigte meermaals in lichterlaaie zette. 

In 2019 werd hij binnengehaald door Yves Smolders van de Versuz , en zo werd hij resident op Zomerbar Ipanema en de populaire Moose Bars . Voor Moose Bar speelde hij ondertussen ook al 6x op het mooiste festival ter wereld Tomorrowland , 4 x op Tomorrowland Winter ! En was hij ook 5x te horen in het Sportpaleis te Antwerpen! 

Regelmatig mag Michael More ook de maandagavond voor zijn rekening nemen in de grootse discotheek van België, Versuz Hasselt !

PUUR
zo 30 juni 14:30 - 16:30