Tribal Kush

Tribal Kush is niet zomaar een DJ-duo, zij zijn een tropische ervaring.
Ze zijn de vervoerders van geest en ziel naar een verbazingwekkend tropisch paradijs dat je in een soort hypnose achterlaat, maar vreemd genoeg ook een herboren gevoel geeft.
Het zelfverzekerde uiterlijk van Tribal Kush wordt geëvenaard door hun meesterlijke beheersing van het mixen en optreden. Naar Tribal Kush kijken is net als de gezelligste en meest tropische vakantie die je ooit hebt gehad.

Ze verzamelden al snel miljoenen streams met singles zoals "Call The Police" en "Ram Pam". In 2021 bracht het duo de single "Bad" uit, wat hen direct wereldwijde erkenning opleverde met meer dan 40 miljoen views op YouTube en meer dan 30 miljoen streams op Spotify. De single ging ook viraal op TikTok, waar het in talloze video's meer dan een miljoen keer werd gebruikt. Het duo verscheen op een bekroond album van Major Lazer en ontving een Grammy-nominatie voor hun werk aan de single "Bam Bam" met French Montana, Beam & Diplo. 2023 is een nieuw hoogtepunt in de carrière van Tribal Kush. Ze wonnen een Latin Grammy voor hun werk aan het album "Columbiana ll" van Carlos Vives en werkten samen met Carlos Vives, Play-N-Skillz en Black Eyed Peas aan de hit "El Teke Teke."

Big things coming, haffi we sed.

, je vreemd genoeg ook een geregenereerd gevoel geeft.

PUUR
za 29 juni 21:30 - 23:00