Affiche Genk On Stage 2024 = compleet

Affiche Genk On Stage 2024 = compleet

De volledige line-up is rond voor de 20e editie! Naast eerder aangekondigde topacts zoals Joost, Absynthe Minded, The Subs, La Pegatina, USED en Regi Live ft. Linda & Guests, zijn er nu nog meer artiesten aan de affiche toegevoegd.

Lokaal Talent en Horeca Samenwerking

Genk On Stage biedt een podium aan zowel gevestigde namen als lokaal talent. Dit jaar treden 41 Genkse artiesten op, waaronder Chaz, Alphadogs, Jasmine Pace en het Groot Genker Orkest & Coco Jr. Daarnaast komt meer dan de helft van de overige artiesten uit Limburg. Ook het Villa Basta-podium zal dit jaar weer aanwezig zijn en verhuist naar de foodzone op Hete Kolen.

Diverse Genkse horecazaken doen ook mee aan het festival. In de Winterslagstraat creëren Wonderbar, El Verde en Roots Bar een Ibiza-sfeer met Casa De Koktèl, terwijl in de Stationsstraat Bardébu, De Waerd en BLOQ events house beats brengen op Apéro Lokalle. Café Camargue, Plank & Drank en KOP organiseren het bekende Gencker Podium

Randanimatie

De Grote Markt biedt dagelijks randanimatie met acts zoals komische agenten Gilbert en René, Car O Chienno, Streetmagic Joppe en Tres Loco. Elke dag is er ook een photobooth aanwezig. Het Effort- en CLUB-podium hebben diverse stagehosts met unieke programma’s, zoals Dopamine, BLURRD, Soirée Cité en Garage Sessions

PUUR op de Fruitmarkt

De Fruitmarkt wordt opnieuw omgetoverd tot een culinair en muzikaal paradijs door de organisatie PUUR, met een groter podium en een sterker programma. Op zondag 30 juni vindt ook het eerste Belgisch Kampioenschap Arrosticini eten plaats. Inschrijven kan via eetwedstrijd@si-arrosticini.be. Be there!

 Check de volledige line-up op de affiche!