Back to the classics met Groovy Tunes

Back to the classics met Groovy Tunes

Groovy Tunes is sinds 2022 een vaste waarde op de zondag van Genk On Stage, en ook dit jaar zullen ze de CLUB weer laten dansen op zondag 30 juni.

Yannick vs CSI: Deze twee heren zijn praktisch Groovy Tunes meubilair, draaien al jaren samen achter de DJ booth en zijn bekend om hun naadloze mix van hits die je geen moment stil laten staan.

Jackk: Oorspronkelijk uit Antwerpen maar nu een vaste waarde in het resident team van Groovy Tunes. Verwacht diepe vocals, dromerige beats en een heerlijke daytime set van deze lokale held.

Groovy Tunes Soundsystem: Bjorn Migdalski & DJ Solid bundelen hun krachten om de Groovy Tunes Sound te verspreiden binnen en buiten Limburg, met een twist van nostalgie en nieuwe energie.

Dfrenzz B2B Tomic: Dfrenzz, dé ancien van het Groovy Tunes collectief, en Dj Tomic, resident van dag 1, nemen je mee op een reis door zalige vocals en funky beats tijdens hun back 2 back set in de closing van Genk On Stage.

Bereid je voor op een avond vol klassiekers in een nieuw jasje, samen met een legertje aan superfans die de dansvloer vullen met energie en enthousiasme!