Funky vibes met stagehost Piaggio Disco Club

Funky vibes met stagehost Piaggio Disco Club

Op zaterdag 29 juni wordt De CLUB doordrenkt met de funky vibes van stagehost Piaggio Disco Club op Genk On Stage.

Milan Evens: Een jongeman met een volwassen benadering van muziek en DJ'en, Milan deelt zijn passie voor verschillende geluiden en genres met zijn publiek. Zijn sets zijn een reis door de oneindige wereld van muziek, waarbij hij zijn enthousiasme deelt en zijn publiek verbindt.

Gewoon Dennis: Deze muzikale virtuoos brengt een eclectische mix van House tot Italo Disco, gegarandeerd om de dansvloer in beweging te krijgen. Met optredens bij gerenommeerde locaties heeft hij een reputatie opgebouwd als een niet te missen artiest.

Fabio Casula: Een veteraan met een old school benadering van zijn vak, Fabio mixt moeiteloos alles dat funky is in eclectische DJ-sets, met als belangrijkste focus zijn publiek te laten losgaan.

Piaggio Disco Club: Een samenwerking tussen Joris, eigenaar van platenzaak George and the Bear, en Benjamin, eigenaar van label For Those Who Dance. Deze ritmejunkies selecteren niets dan bewegende en groovende platen, en hebben naam gemaakt met hun sets in locaties doorheen de Benelux.

Bereid je voor op een avond vol disco en funk die je niet snel zult vergeten! Mis het niet op Genk On Stage!