Ruig werk met stagehost Garage Sessions

Ruig werk met stagehost Garage Sessions

Na een geweldige editie van Get Out Of My Garage, kun je op zondag 30 juni bij EFFORT terecht voor een ruigere ervaring tijdens de stagehosting van Garage Sessions.

Bobbi Lu: De Britse Lucy Ryan, beter bekend als Bobbi Lu, laat haar unieke muzikale stijl horen. Met invloeden variërend van Radiohead tot FKA Twigs, brengt ze een opwindende mix van pianomelodieën, diepe bassen en betoverende teksten die recht uit haar ziel lijken te komen.

STEVE: Dit dynamische trio brengt punk, hiphop, noise en funk samen op een speelse wijze, wat resulteert in een kleurrijk geluidspalet dat je meeneemt op een reis naar krankzinnigheid.

SUNA: Ontdek de balans tussen menselijke groove en niet-menselijke groove met SUNA's elektronische rave muziek, geïnspireerd door etnische en wereldselementen.

Klakmatrak: Twee projecten van de Belgische producer Brent Vanneste, ook bekend als STAKE. Brennt combineert harde en emotionele muziek in atmosferische techno tracks, terwijl Klakmatrak genres als gabber, frenchcore, industrial noise en punk samenbrengt tot een uniek geluid dat je gegarandeerd op de dansvloer doet bewegen.

Mis deze spannende nieuwe muziek en shows niet! Wees erbij op Genk On Stage voor een onvergetelijke ervaring. En vergeet niet, er komt ook een album aan in 2024!