Davina Michelle, USED en 12 andere namen voor Genk On Stage 2024

Davina Michelle, USED en 12 andere namen voor Genk On Stage 2024

Op vrijdag 28 juni kunnen festivalgangers in Genk meezingen met supergroep Willy On Tour (met leden Tomas De Soete, Sien Wynants, Marcel Vanthilt, Stijn Meuris, Guy Swinnen en Iwein Segers). Genkenaren Manuel Huylebroeck en Anthony Lenaerts van Alphadogs krijgen een unieke kans om Hete Kolen af te sluiten op vrijdag met een show vol toeters en bellen. “Wij hebben alvast grote verwachtingen”, aldus schepen van evenementen Karel Kriekemans. Andere namen die op vrijdag gepland staan zijn Polly et les Quatre Snaar, Maite Dedecker, Bermio, en Wietse.

Dag twee van Genk On Stage wordt zonnig ingekleurd door de Catalaanse ska- en rumbaband La Pegatina. Daarnaast komt ook drum & bass wonder USED langs, die samen met die andere headliner Joost Klein voor een energiebom van jewelste zal zorgen. Ook Davina Michelle, die bekend werd op YouTube en al het voorprogramma van P!NK speelde voor 50.000 man in Rotterdam, zal de haar hits laten weerklinken op de Mainstage. Verder zullen ook DIRK., Chaz, Jasmine Pace en Turopa het publiek te vermaken.

Met artiesten als Chaz, Alphadogs, Polly et les Quatre Snaar, Wietse, Jasmine Pace en Turopa krijgt de line-up van Genk On Stage ook in 2024 weer een lokaal Genks kantje.

Tot slot wordt ook de Limburgse trots Frimout toegevoegd aan de line-up op zondag 30 juni. Begin 2024 brachten ze het nummer ‘Diepe Wortels’ samen met Portland zangeres Manon uit en kampeerde de single wekenlang in de Vlaamse Ultratop.