Waan jezelf in een technobunker met stagehost Dopamine!

Waan jezelf in een technobunker met stagehost Dopamine!

Op vrijdag 28 juni staat de club in Genk op zijn kop met stagehost Dopamine, die een opwindend technoconcept naar de stad brengt. Een indrukwekkende line-up van getalenteerde DJ's staat klaar om het publiek te trakteren op een nacht vol elektronische klanken.

De avond begint met de energieke beats van Sofie Luyckx, een opkomende sensatie in de techno scene. Haar passie voor elektronische muziek is voelbaar in elke beat die ze draait.

Lena De Roose voegt zich bij de line-up met haar krachtige mix van no-nonsense techno en opbeurende hardstyle. Haar aanstekelijke energie en vastberadenheid om het publiek te inspireren maken haar optredens altijd een groot feest. Recentelijk heeft ze nog het Modul'air festival op zijn kop gezet, en haar aanwezigheid op Dopamine belooft niet minder spectaculair te zijn.

Lokale held Bierto brengt zijn unieke stijl van harde techno naar de dansvloer. Zijn sets zijn een achtbaan van beats en bas, die het publiek zal trakteren op een onvergetelijke ervaring. Hij heeft al menig evenement laten schudden op zijn grondvesten, en zijn optreden op Dopamine zal daar geen uitzondering op zijn.

Het mysterieuze DJ-duo Hush & Sleep sluit de avond af met hun betoverende mix van donkere en ruwe klanken. Hun muziek neemt je mee op een hypnotiserende reis, waar tijd en ruimte vervagen tot een vage herinnering. Met hun unieke stijl en grenzeloze creativiteit zorgen ze voor een onvergetelijke afsluiting van een geweldige avond.

Samen vormen deze getalenteerde artiesten een avond vol opwindende beats en onvergetelijke ervaringen.